Gastenboek

 • Mede dankzij de staf van FlexChalet hebben we een geweldige vakantie gehad!

  Het concept van FlexChalet heeft ons zeer aangesproken, er is gemakkelijk contact met anderen. De staf is zeer vriendelijk, behulpzaam en voorziet de gasten van voldoende informatie en activiteitenmogelijkheden die er aanwezig zijn. Ook de ligging van het chalet is geweldig, wij hadden kamer met balkon en hadden uitzicht op de witte bergtoppen, erg mooi!

  Mevr. J Otte met 2 personen
 • Het was weer fijn, om hoewel het maar een week was bij Flexchalet te gast te zijn

  We hebben het weer prima naar ons zin gehad, dit keer in Crans Montana Vermala.
  We komen zeker nog eens terug want er valt nog veel meer te zien.
  Ga zo door en probeer jullie formule uit te breiden naar andere gebieden, desnoods in een ander (wandel)land
  De verzorging en het eten waren uitstekend, dikke tien.
  Hartelijk bedankt voor alles. We zeggen het voort.

  Mevr. T J Komen-Heijs met 3 personen
 • Een weekje wandelen met het gezin vanuit La Prairie, juli 2011.

  Wij hebben een heerlijke week gehad met het gezin, zeer afwisselende dagtochten gemaakt die ook voor de kinderen een feestje waren, doordat we met gondels omhoog gingen waar we o.a. koeien, gemsen en ezels zagen. En wandelen op 3000m. hoog door de sneeuw op de gletscher was prachtig. Al met al een super-week, met dagelijks een goed verzorgde maaltijd en zeer gastvrije medewerkster in het chalet. Chapeau.....!

  Mevr. A J Degenaar met 4 personen in chalet La Prairie
 • Terugblik op de wandelvakantie Duitsland/Zwitserland

  Terugblik op de wandelvakantie Duitsland/Zwitserland

  Dit jaar geen wereldberoemde Vierdaagse van Nijmegen, maar een verslag van de wandelvakantie in Zwitserland. Via de Moezel en het Zwartswald naar Zwitserland.

  Ed en Betsie Stevens doen verslag.

  Zwitserland Villars
  Villars ligt boven aan het Rhonedal op een natuurlijke helling, gericht op het zuiden van de Vaudoiise Alpen. Met een geweldig panorama van de Mont Blanc tot aan het meer van Geneve. In het Chalet waren verschillende routebeschrijvingen aanwezig van de mooie bezienswaardigheden. De route waren geplastificeerd en qua kleur was de moeilijkheidsgraad aangegeven, deze mocht je meenemen tijden de wandeltochten. In het Chalet lag een activiteitenmap klaar met nog meer gegevens uit de regio. We kregen bij de aankomst een gratis toeristenkaartje waarmee we gratis kon reizen met bus, trein en kabelbaan. Er waren ontzettend veel mogelijkheden om te wandelen, hier hebben we ook veel gebruik van gemaakt ondanks het slechte weer. 's morgens om 07:30 uur opstaan douchen, ontbijten en het lunchpakket klaarmaken om zo rond 9 uur te starten met een van de mooie wandelingen. Gezien het slechte weer konden we 's morgens pas bepalen wat voor route we gingen wandelen. Om 19:00 uur was er voor de bezoekers van het Chalet driegangen diner klaar. Net zoals bij het ontbijt waren de wandelaars een grote familie. In de eetzaal waar het diner werd geserveerd, sloot je bij elkaar aan tafel.
  Zo kwamen we tijdens het eten in contact met verschillende wandelaars, tijden het eten werden de ervaringen van de dag verteld en wandelroutes uitgewisseld. In de chalet waren kinderen met hun ouders. Voor de kinderen werd er een activiteitenprogramma georganiseerd zodat ouders ook konden gaan wandelen of fietsen. Om 16:00 uur was er alledag koffie met gebak. Je kon je eigen drank in de koelkast leggen. Als je wat uit de koelkast pakte (winkelprijs) van het Chalet moest je dat opschrijven achter het chaletnummer. Het was een mooi kleurig en breed gezelschap, het was een groottefamilie. Wij hadden deze formule nog nooit eerder meegemaakt. Wij hebben dan ook een fantastische wandelvakantie gehad ondanks het slechte weer. Het wandel chalet La Prairie ligt op de zuidhelling iets boven het dorp Villars. Hierdoor konden we op het terras genieten van het adem benemend uitzicht op de Alpen. Het unieke berggebied rondom het chalet en het dorp Villars staat bekend om haar prachtige flora en fauna. http://www.flexchalet.com/

  Bezoek aan Bern en Montreux
  Tijdens onze vakantie hebben we ook nog een bezoek gebracht aan twee steden. Bern is nauwelijks een andere stad die haar historische trekken zo bewaard heeft als Bern, de hoofdstad van Zwitserland. De oude binnenstad staat op de lijst van de Unesco - wereldcultuurgoederen.
  Montreux, deze stad ligt aan het meer van Geneve en dit is het grootste meer van Zwitserland met een lengte van 70 km en een breedte van 13 km.

  Dhr. E L E M Stevens met 2 personen in chalet La Prairie
 • Vakantie Vermala

  Het was onze eerste kennismaking met FlexChalet Vermala en het was geweldig.
  Wat een goede verzorging door Linda en haar vriend.
  Het eten was geweldig,elke dag weer een andere verrassing op tafel.
  Als je van wandelen houd is het een prachtig gebied en kun je je hartje op halen.
  Het was een super vakantie voor ons en komen zeker nog eens terug.

  Groetjes Lenie Adriaans.

  Mevr. A T A van Berlo-van de Sande met 4 personen
Bel 24/7
070 347 23 23