De kamers

Hieronder vindt u enkele vragen en antwoorden met betrekking tot de kamers.

Hebben de 2-persoonskamers ook 2-persoonsbedden?
Nee, alle kamers hebben 1-persoonsbedden die tegen elkaar aan staan geschoven. 

Kinderen tot en met 3 zijn gratis, hoe zit dit precies?
Kinderen tot en met 3 jaar zijn ook van harte welkom. Bijkomend voordeel is dat ze gratis verblijven, maar wel onder een aantal voorwaarden: Ze slapen in een kinderbedje (120x60) bij u op de kamer. Met het ontbijt en diner eten de kinderen met de ouders mee.
Indien u graag wilt dat er apart eten wordt klaargemaakt voor uw kind, dan kunt u dat voor uw verblijf aangeven. Wij rekenen de prijs van een standaard verblijf met 80% korting.

Zijn er kinderbedden en kinderstoelen aanwezig?
Elk chalet heeft kinderbedden en kinderstoelen. Indien u gebruik wilt maken van een kinderbed, dan kunt u dat doorgeven bij uw boeking. Dan staat het kinderbed op de kamer voor u klaar.

Is het mogelijk een grotere kamer te krijgen?
Er zijn kamers met verschillende afmetingen. In enkele kamers in de verschillende chalets kan een 3e bed worden geplaatst (zie kamer omschrijving). 

Wat is het verschil tussen een 1-persoonskamer (2e volw. Op 2-pers.kmr 40% korting) en een 2-persoonskamer?
In al onze chalets is het mogelijk om 2-bed bij te plaatsen op de 1-persoonskamers. Deze kamers zijn namelijk wat ruimer ingedeeld. Maar voldoen niet aan de grote van een 2-persoonskamer. Met name worden onze 1-persoonskamers geboekt als de 2-persoonskamers vol zijn of voor gasten die alleen reizen. Een aantal 1-persoonskamers hebben de eigen badkamer op de gang tegen over de kamer. Deze kamers zijn overigens prima te boeken voor 2 kinderen. Bij verblijf met 2 volwassenen op de 1-persoonskamer krijgt de 2e volwassene 40% korting.

Wat is het verschil tussen een 2-persoonskamer en een 2-persoonskamer (3e volw. Op 2-pers.kmr 40% korting)?
Een 2-persoonskamer (3e volw. Op 2-pers.kmr 40% korting) wil zeggen dat dit een 2-persoonskamer is waar een 3e bed bij kan, deze kamers zijn ruimer en worden met name voor gezinnen geboekt. Aan deze kamers zijn geen extra kosten verbonden voor 2 volwassenen, wel is het zo dat de 3e volwassenen 40% korting ontvangt.

Ik wil graag een kamer met eigen badkamer en toilet, kan dat?
Alle kamers in chalet Résidence Vermala hebben een eigen badkamer (bad of douche) met toilet. 

Ik wil graag een kamer op de begane grond i.v.m. trappenlopen, kan dat?
Chalet Vermala heeft geen kamers op de begane grond, maar beschikt over een lift.

Ik wil graag een kamer met balkon, kan ik dit boeken?
Wij hebben een aantal kamers met balkon. Geef bij uw boeking uw voorkeur* aan voor een kamer met balkon. Wij gaan dan ons best doen om aan deze voorkeur te voldoen, maar kunnen het niet garanderen. Als bijvoorbeeld iedereen in dezelfde week een kamer met balkon wil bijvoorbeeld

Is er op de kamer een TV/minibar/telefoon
Op de kamers zijn geen TV's, minibar en telefoon aanwezig. Op de begane grond is een TV met Nederlandse satelliet aanwzig in de privé bar en elk chalet heeft een kitchenette met koelkast waar u uw eigen drank en snacks kunt bewaren. 

*Voorkeuren:
FlexChalet maakt ongeveer 1 week van tevoren de kamerindeling. Hierbij doen wij ons best om aan uw voorkeur te voldoen. Desondanks kan FlexChalet niet garanderen dat u deze krijgt.

Bel 24/7
070 347 23 23