Eten & Drinken

Hieronder vindt u enkele vragen en antwoorden met betrekking tot het eten en drinken.

Is er een 3-gangen diner op de dag van aankomst? Bij de prijs staat 6x 3-gangen diner, wat houdt dat in?
Bij de prijs zit  7x ontbijt (elke ochtend) en 6x 3-gangen diner inbegrepen . Het 3-gangen diner wordt geserveerd op de dag van aankomst. De staf is 1 dag in de week, nà het ontbijt, vrij. Dit houdt in dat ze wel het ontbijt voor u klaar zetten maar géén 3-gangen diner voor u klaarmaken. Op deze dag kunt u uit eten gaan of een ovenschotel* bestellen.

Moeten wij de lunch zelf regelen? Hebben jullie lunchpakketjes?
Omdat veel gasten 's middags op stap zijn wordt er door FlexChalet geen lunch verzorgd. Wel bieden wij u de mogelijkheid om lunchpakketjes* te bestellen. U stelt dan bij het ontbijt uw eigen lunchpakket samen. U kunt natuurlijk ook onderweg ergens lunchen of zelf langs de supermarkt.

Is de drank inbegrepen in de prijs?
Koffie, thee en limonade zijn bij de prijs inbegrepen. Frisdrank, sappen, wijn en bier kunt u tegen winkelprijzen +10% kopen in het chalet.
Wij verkopen geen sterke dranken. U bent vrij om zelf drank mee te nemen.

Mag ik zelf eten / drinken meenemen?
Ja. U bent vrij om zelf drank en snacks mee te nemen. In de chalets staan koelkasten voor gastgebruik waar u het e.e.a. in kunt bewaren. 

Ik volg een dieet /  heb een voedsel allergie / ik lust geen ... / ik eet geen ...
De staf heeft ruime ervaring met het klaarmaken van het ontbijtbuffet en het 3-gangen diner. Als de staf rekening moet houden met bepaalde voorkeuren, geeft u dat dan op tijd door. Ook al is het simpelweg iets wat u niet lust. Mocht de staf vragen hebben n.a.v. uw voorkeur dan zullen zij voor uw vertrek contact met u opnemen.
De staf heeft ervaring met o.a.:
Vegetarisch, geen vis, lactosevrij, glucosevrij, zoutarm, zoutloos, vetarm, glutenvrij en anderen. 

Niet alle Nederlandse producten zijn in Zwitserland te verkrijgen.
Bij speciale dieten adviseren we altijd aan de gasten om zelf deze producten mee te nemen. In het chalet is er dan beperkte ruimte in koeling en vriezer om deze producten te bewaren. De staf kan ze dan gebruiken bij het bereiden van ontbijt en diner
 

*Prijzen voor ovenschotels, lunchpakketten en andere kunt u vinden onder "kosten"

Bel 24/7
070 347 23 23