Het verblijf

Hieronder vindt u enkele vragen en antwoorden met betrekking tot het verblijf in de chalets.

Wat is de aankomst- en vertrektijd?
Op de standaard aankomstdag (de zaterdag) bent u welkom vanaf 14h00. Als u aankomt op een andere dag, bent u vanaf 16h00 welkom in het chalet.
Op de vertrekdag vragen wij u uiterlijk om 10h00 het chalet te hebben verlaten. Zo heeft de staf genoeg tijd om de komst van de volgende gasten voor te bereiden.

Is het mogelijk een weekend, midweek of een aantal dagen te boeken?
Ja, dit is mogelijk buiten het hoogseizoen om. Afhankelijk van de drukte in het chalet kunt u een verkort verblijf boeken. Voor meer informatie, beschikbaarheid en een prijsindicatie verwijzen wij u door naar het reserveringsformulier. Na ontvangst van uw reservering zal ons kantoor u binnen 1 werkdag bevestigen of de gewenste data boekbaar zijn.

Zijn handdoeken en linnengoed inbegrepen of is het mogelijk dit bij te boeken?

In onze chalets zijn handdoeken niet inbegrepen, deze dient u zelf mee te nemen. Het linnengoed is wel inbegrepen.
In chalet Vermala kunt u handdoeken huren à 7,50 CHF p.p.per week met 1x wissel.

Is het mogelijk om fietsen te huren in het chalet?
Het is niet mogelijk om fietsen te huren bij het chalet. In het dorp zijn verschillende sportwinkels waar u wel een fiets kunt huren. Onze collega's kunnen u precies aangeven wie dat zijn.

Zijn honden toegestaan in het chalet?
Honden zijn alleen welkom na schriftelijke toestemming van FlexChalet en dan uitsluitend in de laag seizoens weken.

Kan ik een optie nemen op een reservering?
Wij doen niet aan opties.

Is roken toegestaan in het chalet? / Ik wil een rookvrij verblijf.
In al onze chalets zijn de Nederlandse rookregels van toepassing. Al onze slaapkamers zijn rookvrij, hier mag ook niet gerookt worden. In het gehele chalet geldt dat er niet gerookt mag worden, behalve op de balkons en het terras. Hierbij vertrouwen wij erop dat de rook-regels worden nageleefd door onze gasten.

Ik wil mijn vakantie annuleren, hoe gaat dat?
Als u wilt annuleren kunt u dat ons schriftelijk (e-mail, fax of brief) laten weten met de reden van uw annulering. Uw annulering wordt dan behandeld zoals aangegeven in de Algemene Voorwaarden.
Als u bij uw boeking gekozen heeft voor de ARG (Annulerings Risico Garantie) en uw reden van annuleren valt binnen de Algemene Voorwaarden, dan kunt u uw vakantie tot 1 jaar uitstellen. Let op! U krijgt geen vergoeding. De ARG is géén verzekering.
Voor meer informatie over de ARG kunt ù kijken op: http://www.flexchalet.com/voorwaarden_arg.htm

Bel 24/7
070 347 23 23