Wandelvakantie met ontbijt en diner

vermala_zomer_3.jpg

keuken

Comfortabele kamers, ontbijt buffet en 3 gangen diner
U wordt welkom geheten door onze Nederlandse staf. Zij garanderen u een ontspannen verblijf en serveren een uitgebreid ontbijt, 4-uurtje uit eigen keuken en een smakelijk diner. De hele dag gratis koffie, thee en limonade en drankjes zijn tegen winkelprijzen verkrijgbaar. U mag ook uw eigen drank meenemen. Het zal u echt aan niets ontbreken!

bbqCatering* en Verzorging

Natuurlijk doet onze Nederlandse chaletstaf meer dan wandeltips geven! Zij zorgen dat er zevenmaal per week 's morgens een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaarstaat. Samen met de andere gasten geniet u elke dag van dit ontbijt. Hierna trekt u de bergen in om te gaan wandelen of kunt u relaxen bij het chalet, terwijl de staf begint aan de schoonmaak van de kamers om vervolgens om 4 uur een kop koffie of thee met iets lekkers uit eigen keuken voor u klaar te zetten.

Na het ‘4-uurtje’ volgt in de avonduren een uitstekend 3-gangendiner. U kunt van deze culinaire maaltijd genieten op het terras of in de gezellige, gezamenlijke eetkamer van het chalet. Na het diner kunt u bijkomen met een kopje koffie of thee. In de avondzon op het terras sluit u de dag perfect af.

Mocht u een speciaal dieet hebben, voorkeuren of allergiën; geef dit dan aan bij uw boeking. De staf houdt hier met plezier rekening mee, voor een plezierig verblijf bij FlexChalet.

Vul zelf uw dag in

Tussen het ontbijt en 3-gangendiner bent u helemaal vrij om uw dag zelf in te vullen. Wandelen, op het terras zitten of een cultureel uitstapje. Bekijk de verschillende activiteiten in de omgeving. De chaletstaf kan u helpen met nog meer mogelijkheden.eetkamer

Bel 24/7
070 347 23 23